.: دل نوشته ها :.

.: دل نوشته ها :.

ترکیب و مخلوط تمام آنچه در توان برای ارائه داشته ام
.: دل نوشته ها :.

.: دل نوشته ها :.

ترکیب و مخلوط تمام آنچه در توان برای ارائه داشته ام

نایب سوم امام زمان(عج) از خانواده ایرانی و محب اهل بیت(ع)

نایب سوم امام زمان(عج) از خانواده‌ای ایرانی و محب اهل‌بیت(ع) انتخاب شد 

خبرگزاری فارس: مدیر مجمع جهانی شیعه‌شناسی با اشاره به اینکه در روز یکشنبه پنجم شوال سال ۳۰۵ هجری نخستین توقیع حضرت مهدی(عج) به «حسین بن روح نوبختی» نگاشته شده است، این امر را ناشی از ویژگی‌های جامع این شیعه ایرانی و محب اهل بیت(ع) دانست.

خبرگزاری فارس: نایب سوم امام زمان(عج) از خانواده‌ای ایرانی و محب اهل‌بیت(ع) انتخاب شد

حجت‌الاسلام والمسلمین علی انصاری بویراحمدی، مدیر مجمع جهانی شیعه‌شناسی به مناسبت فرا رسیدن سالروز صدور توقیع امام زمان(عج) برای نایب سوم خود، به خبرنگار آئین و اندیشه فارس گفت: «حسین‌بن روح نوبختی» از خانواده‌ای ایرانی است که بیشتر اعضای این خانواده از دانشمندان جهان اسلام بوده‌اند.
  

وی اظهار داشت: برخی اعضای این خانواده چون «ابو سهل بن نوبخت» ستاره‌شناس، «فضل بن نوبخت» فیلسوف و متکلم، «حسام بن نوبخت» متکلم معروف به ابو اسحاق و صاحب کتاب «الیاقوت»، اسماعیل بن علی از اصحاب امام هادی، «حسن بن عیسی نوبختی» ستاره‌شناس و صاحب کتاب «فرق الشیعه» در میان جهان تشیع می‌درخشیدند.
این کارشناس علوم دینی با اشاره به اینکه حسین‌بن روح نوبختی از جایگاه علمی بالایی برخوردار است، افزود: ایشان بعد از نایب دوم به عنوان نایب سوم امام زمان انتخاب شد که امام زمان در روز یکشنبه ۵ شوال ۳۰۵ قمری نخستین توقیع برای حسین بن روح صادر می‌کند که در آن توقیع امام خطاب به وی می‌فرماید: «حسین بن روح را می‌شناسیم، خداوند تمام خوبی‌ها و خشنودی‌های خویش را به وی بشناساند و او را با عنایت خود خشنود گرداند. از نامه او آگاه شدیم و در مسئولیت محوله به آن اطمینان داریم، او نزد ما دارای مقامی است که موجب شادی وی خواهد شد، خداوند احسان خود را نسبت به او زیاد گرداند».
حجت‌الاسلام انصاری با بیان اینکه صادر شدن توقیع امام زمان برای حسین بن روح نشان از جایگاه والای نایب سوم در نزد حضرت مهدی دارد، خاطرنشان کرد: حسین‌بن روح در مناطق مختلف صاحب نفوذ بوده است که وقتی به نیابت امام زمان انتخاب شد، تمام فقها، متکلمین، مفسرین و محدثین سراسر عالم تشیع به وی التماس کردند.
وی با تأکید بر شخصیت جامع حسین‌بن روح و توانایی وی در سامان بخشیدن به مشکلات جهان تشیع، ادامه داد: فقهای بزرگ شهر قم نیابت وی را پذیرفتند، به طوری که پدر شیخ صدوق نامه‌ای به حسین‌بن روح می‌نویسد و مطالبی را مطرح می‌کند و او نیز پاسخ این مسائل را از امام زمان برای پدر شیخ صدوق می‌گیرد. 

 


 
مطالب مرتبط : 
  1. امام زمان (عجّل الله تعالی فرجه الشریف) در پاسخ ابن بابویه چه نوشتند ؟
  2. شعر آیت الله صافی برای امام زمان(عج)
  3. امام زمان صیهونیستی !
  4. خدا کند که به سوی امام زمان تیر پرتاب نکنیم!
  5. توصیه‌های امام زمان (عج) به شیعیان/براستی چقدر به اینها عمل می‌کنیم؟! 
  6. نایب سوم امام زمان(عج)
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد