.: دل نوشته ها :.

.: دل نوشته ها :.

ترکیب و مخلوط تمام آنچه در توان برای ارائه داشته ام
.: دل نوشته ها :.

.: دل نوشته ها :.

ترکیب و مخلوط تمام آنچه در توان برای ارائه داشته ام

رابطه مهره مار بر روابط انسانی و اجتماعی - مهره مار حقیقت دارد ؟

تبلیغات در مورد مهر مار که جدیدآ بسیار شایع شده آیا حقیقت دارد یا یک شیوه تبلیغاتی و دروغ است؟  

 

  

اعتقاد به تاثیر مهره مار بر روابط انسانی، اجتماعی و افزودن مهر و محبت میان افراد این روزها رواج بسیاری دارد. 

برنا:
سید علی بنی صدر، محقق و کارشناس مذهبی: ماجرای تاثیر مهره مار بر روابط انسانی و تاثیر گذاری با این مهره بر طرف مقابل بیشتر به داستانی جالب و جاذب شبیه است تا به واقعیت؛کدام آدم عاقلی می تواند این حرف را بپذیرد؟ حتی اگر بحث دین را کنار بگذاریم، عقلانیت چه موقع وچطور می تواند این حرف را بپذیرد که شیئی به اسم مهره مار روی روابط انسان ها تاثیر داشته باشد. این مساله قابل استدلال، قیاس و صحبت نیست.

حتماشنیده اید وقتی کسی محبوبیت و جذابیت دارد و در روابط اجتماعی خود موفق است به اصطلاح می گویند انگار طرف مهره مار دارد. این اصطلاح بیشتر به افسانه ای قدیمی می ماند. اما حالا افسانه تاثیر مهره مار بر جذابیت و روابط عاطفی انسانی برای عده ای به اندازه ای باور پذیر شده که حاضر هستند برای به دست آوردن مهره مار اصل پول زیادی خرج کنند.  

  

  

پس قدرت خدا چه میشود؟ 

 

فروشنده‌های این مهره‌ها با شعارهای وسوسه انگیزی  که خالی از هر گونه منطق و عقلانیتی هستند مردم را به خرید این مهره‌ها  ترغیب می کنند.شعارهایی مثل:”جلب توجه فوق العاده افراد به شما بدون  اختیار”، “جلب احساسات جنس مخالف”،”تغییر چهره ظاهری شما”، “دارای خواص  مثبت روحی و جسمی”،” راز جذابیت و سلامتی” ،” نفوذ در دلها”،” موفقیت در  ایجاد هر گونه رابطه ”این مساله از نظر عقلانی مردود است و دین  اسلام هم حتما این امر را مردود می داند، چون امری نیست که ثابت شده باشد و  دلیلی بر قبول آن نداریم. اگر چنین چیزی در عالم خارج واقعیت داشته باشد  باید به ترتیبی به اثبات برسد، اما تابه حال چنین چیزی به اثبات  نرسیده؛تحقیقاتی صورت نگرفته است تا ببینند صحت حرفی که این افراد می زنند و  خرید و فروش هایی که می شود اثبات می شود یا خیر؛ امری که اثبات نشده خالی  از فایده، ارزش و اعتباری است و باید امری عقلایی داشته باشد. 

  

 

 

حجت الاسلام حمید پارسانیا،نویسنده، پژوهشگر و استاد دانشگاه: چنین چیزی صحت ندارد.

دکتر مصطفی دلشاد تهرانی ،محقق ،دانش آموخته حوزه و دانشگاه : چنین چیزی تایید شده نیست.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد